Παραμένουν εγκλωβισμένοι οι 40 κάτοικοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: Ανάμεσά τους ένα μωρό – «Θα πεθάνουμε από την πείνα»

Παραμένουν εγκλωβισμένοι οι 40 κάτοικοι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: Ανάμεσά τους ένα μωρό – «Θα πεθάνουμε από την πείνα»

Κραυγή αγωνίας για τους 40 κατοίκους που παραμένουν για περισσότερες από 24ωρες εγκλωβισμένοι στην Αγιά Τριάδα Καρδίτσας. Ανάμεσα τους βρίσκονται άρρωστοι ηλικιωμένοι και μωρά παιδιά, δίχως νερό και τροφή. Οι κάτοικοι στην Αγία Τριάδα, είναι εγκλωβισμένοι για δεύτερη ημέρα στον 2ο όροφο ενός σπιτιού, ενώ στο ισόγειο βρίσκονται ηλικιωμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να μετακινηθούν και να ανέβουν στον δεύτερο όροφο.

Όπως καταγγέλλει η Νικολέτα Π. στο Documentonews.gr «Θα πεθάνουμε από την πείνα, είμαστε με μια φρυγανιά και μια σαρδέλα και έχουμε και μωρό 1,5 έτους».

Το πρωί ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός 20 κατοίκων που βρίσκονται στην εκκλησία του χωριού, με τους υπόλοιπους κατοίκους να περιμένουν με αγωνία πότε θα έρθει η σειρά τους για να τελειώσει ο εφιάλτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Νικολέτα Π. επικοινώνησε την Πέμπτη με το Documentonews.gr κάνοντας έκκληση για βοήθεια, καθώς είδαν τα ελικόπτερα να φεύγουν και δεν είχαν καμία ενημέρωση αν θα επιστρέψουν ή θα σταλεί άλλη βοήθεια.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Διαβάστε επίσης: Κραυγή αγωνίας στο Documento από δεκάδες εγκλωβισμένους στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας: «Έφυγαν τα ελικόπτερα, ανεβαίνει το νερό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter