Παραμύθι

Παραμύθι

Σε μια απερίγραπτη επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία επιδίδονται οι περί της οικονομίας ασχολούμενοι κυβερνητικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το παραμύθι το οποίο σερβίρουν μέσω των καλοπληρωμένων από τον Πέτσα μέσων ενημέρωσης είναι η βοήθεια που θα πάρουμε από το πολυδιαφημισμένο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο θα λύσει ως διά μαγείας όλες τις παθογένειες της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και επίσημα η παρουσίαση του προσχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας, δηλαδή το πώς θα δαπανηθούν τα 32 δισ. ευρώ που θα λάβουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης των 750 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί και το «Σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», το περίφημο σχέδιο Πισσαρίδη. Ολα τα παραπάνω βγαίνουν και τα διαφημίζουν οι «άριστοι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη υποστηρίζοντας με έμφαση ότι έρχεται η εξ ουρανού βοήθεια και τελειώνουν τα βάσανα των πολιτών.

Αυτό που δεν αναφέρουν όμως είναι ότι το Ταμείο Ανάκαμψης προς το παρόν είναι στον αέρα, καθώς τουλάχιστον δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίες ακολουθούνται και από τους δορυφόρους τους, έχουν θέσει βέτο και το περίφημο πακέτο του 1,8 τρισ. ευρώ απλώς δεν υπάρχει, πόσο δε μάλλον η βοήθεια προς τις 27 χώρες. Γίνεται φανερό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσφέρει αφειδώς fake όνειρα στους Ελληνες πολίτες, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο. Ο,τι κάνει δηλαδή και με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που δημοσιεύει προγράμματα εμβολιασμού χωρίς να υπάρχει εμβόλιο, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες ανερυθρίαστα στους πολίτες.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και την πολιτική της κυβέρνησης έχει αρχίσει να τη νιώθει στο πετσί της όλη η κοινωνία.

Και αυτό δεν είναι fake.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter