«Παραμύθια Άδωνη» με ΕΔΕ: Θέμα στον ΣΚΑΪ το Turkaegean τον Νοέμβριο του 2021 – Κατά τα άλλα ο Γεωργιάδης δεν ήξερε

«Παραμύθια Άδωνη» με ΕΔΕ: Θέμα στον ΣΚΑΪ το Turkaegean τον Νοέμβριο του 2021 – Κατά τα άλλα ο Γεωργιάδης δεν ήξερε

Όσο περνούν οι ώρες όλο και περισσότερο εκτίθεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με την κατοχύρωση από την Υπηρεσία Προώθησης και Ανάπτυξης Τουρισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας,  του εμπορικού σήματος «Turkaegean».

Μπορεί ο Άδωνης Γεωργιάδης να διέταξε ΕΔΕ προκειμένου στο υπουργείο του υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε αλλά από ότι φαίνεται η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική. Από το Νοέμβριο του 2021 ο φιλοκυβερνητικός ΣΚΑΪ είχε αναδείξει ως θέμα το Turkaegean. Ναι καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα από τις 19 Νοεμβρίου του 2021 και ειδικότερα στην εκπομπή «Σήμερα» των Δημήτρη Οικονόμου και Αναστασοπούλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου είχε προβληθεί με τίτλο «Τούρκικο Αιγαίο: Το τερμάτισε η Άγκυρα». Στο κατεξοχήν δηλαδή φίλα προσκείμενο ΜΜΕ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όπου τόσο ο Άδωνης Γεωργιάδης όσο και μια σειρά από υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ παρευλάνουν καθημερινά ωσάν να είναι το δικό τους μαγαζί. Τώρα πως γίνεται να μην είχε αντιληφθεί κανείς τους το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν.

Όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως «Turkaegean είναι το νέο σύνθημα του υπουργείου Τουρισμού της Τουρκίας».

«Τουρκικό Αιγαίο. Η «Ηurriyet» το έχει και θέμα. Όχι στο πρωτοσέλιδο, αλλά στις μέσα σελίδες. Γράφει «κόντρα για το Αιγαίο με την Ελλάδα». Είναι διαφημιστικό σποτάκι, το οποίο σύμφωνα με τον υφυπουργό Τουρισμού της Τουρκίας, επειδή η Ελλάδα βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το σύνθημα και να φτιάξουμε τέτοια βίντεο για να δείξουμε ότι το Αιγαίο είναι και μέρος της Τουρκίας. Κάποιοι στην Τουρκία δεν θέλουν να το λένε Αιγαίο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής.

Κατά τα άλλα δεν γνώριζαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Άδωνης Γεωργιάδης προαναγγέλλει ΕΔΕ για υπαλλήλους του υπουργείου σε μια εμφανή προσπάθεια να αναζητήσει «αποδιοπομπαίο τράγο»

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter