Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών είχε προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Βάσει της σχετικής απόφασης, παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), που είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη (21/09), ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης, μετά από πολύωρη σύσκεψη των εργαζομένων. Συνεπώς, την Πέμπτη δεν θα λειτουργήσει μετρό και ΗΣΑΠ.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00). Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά της η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσε ότι τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ.Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

 

Διαβάστε σχετικά: 24ωρη απεργία σε μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Οι δημοσιογραφικές ενώσεις καταγγέλλουν το νομοσχέδιο έκτρωμα του Άδωνη Γεωργιάδη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter