Παραντάις: Το «Μάτι» της Καλιφόρνιας που από παράδεισος έγινε κόλαση με τουλάχιστον 25 νεκρούς (Photos)

Παραντάις: Το «Μάτι» της Καλιφόρνιας που από παράδεισος έγινε κόλαση με τουλάχιστον 25 νεκρούς (Photos)

Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στην  Καλιφόρνια καθώς τα θύματα των φονικών πυρκαγιών αυξάνονται δραματικά. Μάλιστα κάποιες εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία θυμίζουν σκηνές από την δική μας τραγωδία στο Μάτι. 

Οι διασωστικές δυνάμεις εντόπισαν το Σάββατο σορούς «πολλών» ανθρώπων, και πιο συγκεκριμένα 14 ακόμα θυμάτων από τις τεράστιες πυρκαγιές που κατέστρεψε την πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι σοροί ανασύρθηκαν αρκετές ώρες μετά στα απομεινάρια από τα καμένα σπίτια στην πόλη.

Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 11 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς. Μετά όμως από τα τελευταία μακάβρια ευρήματα οι νεκροί αυξήθηκαν σε 25, σε μια από τς φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας, ενώ περίπου 35 είναι οι αγνοούμενοι.

Από την Πέμπτη το πρωί, περισσότερα από 6.700 κτίρια, η πλειονότητα των οποίων κατοικίες, καταστράφηκαν από την πυρκαγιά «Camp Fire», την πλέον καταστροφική στην ιστορία της Πολιτείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter