Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ένα παραμύθι για τους πρωταθλητές της ζωής

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ένα παραμύθι για τους πρωταθλητές της ζωής

Οι πρωταθλητές της ζωής ρίχνονται στη μάχη… Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αρχίζουν επίσημα την Τρίτη 24 Αυγούστου με την τελετή έναρξης (14:00) και ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες η συγγραφέας Αιμιλία Πλατή δημοσιεύει ένα «διαφορετικό» παραμύθι με πολλά νοήματα για τον αθλητισμό και την αναπηρία.

Ο τίτλος του βιβλίου (Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΙΑ) είναι από μόνος του ένα σχήμα οξύμωρο. Θέλει να μας τραβήξει την προσοχή και να μας δώσει το μήνυμα. Η ιστορία αρχικά μοιάζει με την κλασική ιστορία της γοργόνας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αλλά μετά αλλάζει, παίρνει άλλο δρόμο και μας μιλάει για την ομορφιά του αθλητισμού που δεν γνωρίζει όρια σε σωματικές αναπηρίες.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στους αθλητές μας που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς αγώνες και όλες οι πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Ένα αντίτυπο του παραμυθιού έχει δοθεί ήδη σε κάθε αθλητή πριν ακόμα ξεκινήσει το ταξίδι για το Τόκιο.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα εκπροσωπείται από 44 αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τέσσερις συνοδούς αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter