«Παραπληροφορεί ο Άδωνις – Αυτογελοιοποιείται η Νέα Δημοκρατία» – Ο Κοντονής αδειάζει Άδωνι (Video)

«Παραπληροφορεί ο Άδωνις – Αυτογελοιοποιείται η Νέα Δημοκρατία» – Ο Κοντονής αδειάζει Άδωνι (Video)

“Κάνει εκτεταμένη παραπληροφόρηση” , “συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή”΄ήταν η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης στη δήλωση Γεωργιάδη ότι το …φύλο θα αλλάζει στα ΚΕΠ .

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, κου Κοντονή.

“Μείζον πολιτικό θέμα προκαλεί η δήλωση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

«Πας στο ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την πηγή της παραπληροφόρησης, δηλαδή το ίδιο του το κόμμα.

«Πρόκειται για εκτεταμένη παραπληροφόρηση που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και τώρα» τόνισε σήμερα το πρωί μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής.

Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή. Τέλος, επισημαίνουμε ότι η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό”.

Δείτε τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή (στο θέμα του Άδωνι αναφέρεται στο 20:21)

Δείτε την επίμαχη “δήλωση” του Άδωνι στο 19:54

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter