Παραπομπή σε δίκη του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας πρότεινε ο εισαγγελέας

Παραπομπή σε δίκη του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας πρότεινε ο εισαγγελέας

Την παραπομπή του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας σε δίκη για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας πρότεινε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας.

«Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της» αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρόταση του και παράλληλα ζητά την παράταση της προφυλάκισής του 38χρονου.

Η 21χρονη σήμερα πρωταθλήτρια στην κατάθεσή της τα όσα πέρασε για τρία περίπου χρόνια στα χέρια του προπονητή της.

Όπως κατέθεσε η αθλήτρια, το 2010 σε αθλητική αποστολή στο Γαλαξίδι, ο 38χρονος μπήκε στο δωμάτιο της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα, ενώ ένα χρόνο αργότερα, στο ίδιο μέρος, την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter