Παράπονα Μαρτίνς για το VAR και επίθεση Ολυμπιακού κατά πάντων-Η θέση του ΠΑΟΚ

Παράπονα Μαρτίνς για το VAR και επίθεση Ολυμπιακού κατά πάντων-Η θέση του ΠΑΟΚ

Πολλά παράπονα έχουν στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ματς με τη Ξάνθη, κυρίως από το γεγονός ότι σε βάρος του Ολυμπιακού δόθηκαν 14 φάουλ έναντι μόλις οκτώ της τοπικής ομάδας τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ποσοστό κατοχής μπάλας που έφθασε στο 71%. 

Παράλληλα διαμαρτύρονται για ένα χέρι του Σόσα στην περιοχή και τη μη χρήση του VAR στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που ανέφερε και ο προπονήτης της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου…. Πέρα από τις διαμαρτυρίες τους, μετά το ματς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς έκανε δήλωση για το VAR, τη Ξάνθη, το Βόλο. Ζήτησε να ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο για τις δύο ομάδες.

«Σήμερα πραγματικά δεν θα έκανα πολλά σχόλια» δήλωσε ο Μαρτίνς και συμπλήρωσε: «Ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, είχαμε πολλές τελικές, 76% κατοχή, είχε τρεξίματα και κατεβάσματα. Αλλά κάθε εβδομάδα ζούμε τα ίδια, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του VAR αν δεν χρησιμοποιείται..».

«Στα δικά μας γκολ βλέπουν το VAR 5-6 φορές»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε κατά πάντων μετά το παιχνίδι κι έθεσε θέμα ιδιοκτησίας της Ξάνθης και το Βόλου ενώ δεν άφησε εκτός βολών του τον ΠΑΟΚ. Είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι σημερινό το ζήτημα, όλο το χρόνο έχουμε αντιληφθεί όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να είναι κακός σε ένα παιχνίδι και βλέπετε πως κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε το ίδιο φαινόμενο. Σήμερα χάθηκε το VAR, όλως περιέργως δεν υπήρχε πουθενά. Υπήρχε μια φάση με τον Ελ Αραμπί και δεν είδαμε κανένα VAR να ασχολείται, σε άλλα παιχνίδια για να μετρήσει ένα δικό μας γκολ βλέπουνε πέντε και έξι φορές το VAR.

Πρέπει και η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού και οι υπόλοιποι, η ΕΕΑ, να ασχοληθούν σοβαρά. Κυρίως με το φαινόμενο που όλη η Ελλάδα ξέρει και κανείς δεν μιλά για αυτό. Ξέρετε εσείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Βόλου; Δεν ξέρετε; Γιατί όλη η Ελλάδα λέει και γράφει ότι έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Όλη η Ελλάδα λέει ότι αυτές οι δύο ομάδες έχουν εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν το λέτε με το όνομά του. Να βγουν να μας πουν, ποιος είναι αυτός που βάζει τα χρήματα στην Ξάνθη και ποιος στον Βόλο. Πόσο αγόρασαν τις μετοχές; Σε ποια εταιρία ανήκουν;

Δυστυχώς και η διοίκηση της ΕΠΟ με τον κ. Γραμμένο και ο κ. Περέιρα, όλοι αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν υπό την ασπίδα της UEFA που πρέπει να καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ομοσπονδία η οποία είναι όνειδος και πρέπει η καινούρια Κυβέρνηση, να μη συνεχίσει αυτά που γίνονταν πριν για να δούμε τι θα κάνουμε.

Πείτε μας σε ποιον ανήκει η Ξάνθη. Πείτε μας σε ποιον ανήκει ο Βόλος. Ανοίξτε το μετοχικό κεφάλαιο να δούμε, ποιος έχει αγοράσει αυτή την ομάδα. Πως έχει αλλάξει έτσι; Ο Βόλος; Τι είναι, κανονική ομάδα; Που παίζει τη μια Κυριακή και την άλλη βγάζει επτά παίκτες κόντρα στον ΠΑΟΚ; Φοβόμαστε να τα πούμε; Αυτή είναι η αλήθεια.

Σας τα λέω και θα τρέχουμε πάλι στα δικαστήρια, ας τρέχουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, να μας πει η ΕΕΑ και το Υπουργείο Αθλητισμού που ανήκουν αυτές είναι οι ομάδες. Που είναι όλοι αυτοί οι Εισαγγελείς; Εδώ γράφουν τα Μέσα της Θεσσαλονίκης, ότι ο Βόλος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Που είναι οι Εισαγγελείς; Εδώ περνάγαμε τυχαία στο Χίλτον κάποτε και έκαναν διώξεις, που είναι τώρα; Έφυγαν; Παραιτήθηκαν; Τώρα δεν υπάρχουν;»

Η θέση του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκέστηκε να μοιράσει τη θέση της στα ΜΜΕ με την οποία υποστηρίζει: «Έχουμε βαρεθεί σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, να διαβάζουμε τα ίδια επαναλαμβανόμενα παραληρήματα, που προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν άλλοθι για τις αποτυχίες τους. Αναλώνονται στις ίδιες καραμέλες, επικαλούμενοι καφενειακές κουβέντες. Τις οποίες μάλιστα, οι ίδιοι κατασκευάζουν και οι ίδιοι αναπαράγουν. Όταν αποφασίσουν να μιλήσουν σοβαρά, ίσως σκεφτούμε να συζητήσουμε σοβαρά μαζί τους. Με φαντασιόπληκτους, το εκλαμβάνουμε ως χάσιμο χρόνου. Εμείς έχουμε σημαντικό αγώνα αύριο, ψάχνουμε τη νίκη και όχι δικαιολογίες, άρα εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα. Ας βρουν κάποιον του επιπέδου τους”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter