Παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή για τα πρόστιμα σε συνδικαλιστές

Παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή για τα πρόστιμα σε συνδικαλιστές

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή με αίτημα την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και μετακίνηση.

Την κινητοποίηση κάλεσαν με αποφάσεις τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ). , η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ., το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafon-Panafon, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αιγάλεω.

Την κινητοποίηση στήριξαν και με εκπροσώπους τους στην κινητοποίηση το Δίκτυο Εργαζομένων στους ΟΤΑ, το σχήμα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών RadicalIT, το ΜΕΤΑ και η ΠΑΤΕΚ.

Αίτημα της διαμαρτυρίας ήταν η άρση της ισχύουσας απαγόρευσης για να επιτραπεί άμεσα η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και μετακίνηση και η ακύρωση όλων των προστίμων που αφορούν τη συνδικαλιστική δράση.

Στη Βουλή βρέθηκαν αντιπροσωπείες των σωματείων και ομοσπονδιών, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το βουλευτή του ΚΚΕ Λ.Στολτίδη και επιδόθηκε το ψήφισμα των φορέων στα κόμματα της Βουλής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter