Παράσταση για έναν ρόλο στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός 5-0 τον Παναιτωλικό…

Παράσταση για έναν ρόλο στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός 5-0 τον Παναιτωλικό…

Σε ένα γήπεδο που ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολευόταν να πάρει τη νίκη, αυτή την φορά ήταν καταιγιστικός και σε μια απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση νίκησε τον γηπεδούχο Παναιτωλικό με το εμφατικό 5-0, σε αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να επιχειρεί να αιφνιδιάσει τους Πειραιώτες και μόλις στο 6’ σε σέντρα του Μάνα ο Μάζουρεκ πετάχτηκε με προβολή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σα…

Όμως ο Ολυμπιακός βγήκε σιγά-σιγά ρυθμό και στο 10’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μασούρα μετά από σέντρα του Ποντένσε και κεφαλιά πάσα του Χασάν.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι τέλος του ημιχρόνου αλλά το σκορ παρέμεινε στο 0-1.

Δεν συνέβη όμως, το ίδιο και στο β’ μέρος, καθώς ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με στόχο να το τελειώσει νωρίς και στο 50’ έγινε το 0-2. Έξοχος συνδυασμός Ποντένσε, Φορτούνη και ο Χασάν με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2..

Στο 61’ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Φορτούνη και γλυκιά σέντρα, ο Γκιγιέρμε με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-3. Και στο 69’ ο Καμαρά που μόλις είχε μπει αλλαγή, έκανε από κοντά το 0-4. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως ήταν ασταμάτητοι και στο 78’ με βολίδα του Ομάρ έγινε το 0-5!

Ο διαιτητής Τζοβάρας κιτρίνισε τον Ντιας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Τσοκάνης (39’ Μαρινάκης), Μάλης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Λουσέρο (52’ Μπαϊροβιτς) , Μανά, Ντίας (69’ Ντουάρτε)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μεριά, Σισέ, Μπουχαλάκης (67’ Καμαρά), Γκιγιέρμε, Μασούρας (59’ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν (71’ Σολδάνο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter