Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Δόθηκε πριν από λίγο η αναμενόμενη παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2018 δόθηκε για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2018 για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, καθώς και για την κατάθεση πινακίδων, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Αναφερόμενη στην αναδρομική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης της ορεινής περιόδου για τις ορεινές περιοχές που περιλαμβάνονται στη ζώνη Α, η κ. Παπανάτσιου επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι “η Α ζώνη θα πάρει το ίδιο (επίδομα) που πήρε και πέρυσι και αυτό είναι ένα κομμάτι από το κοινωνικό μέρισμα που ως κυβέρνηση αποφασίσαμε να το δώσουμε επειδή ξέρουμε ότι εκεί είναι πάρα πολύ μεγάλα τα προβλήματα με το ψύχος και ότι η θέρμανση ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο και φτάνει μέχρι τον Μάιο”.

Για το επίδομα θέρμανσης 2018 (σ.σ. χθες υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης περιόδου 2017-2018), η υφυπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση της διαδικασίας πληρωμής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο TAXISNET.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων “θα ανοίξει σήμερα ή την (ερχόμενη) Τρίτη, ανάλογα με το πότε θα πάρουμε το ΦΕΚ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπανάτσιου.

Τόνισε δε, ότι, για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 15 Ιανουαρίου 2018, η πληρωμή θα γίνει έως 15 Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα δε και με όσα προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση, για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 16.1.2018 μέχρι 31.5.2018, η πληρωμή θα γίνει έως 30.6.2018.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter