Παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 στο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για σύνδεση με την αποχέτευση στο Θριάσιο

Παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 στο πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για σύνδεση με την αποχέτευση στο Θριάσιο

Η ΕΥΔΑΠ, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών, συνεχίζει για ακόμα ένα χρόνο την παροχή σημαντικών οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσής της μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος διαθέτει το ποσό των 2.500€ (πλέον ΦΠΑ) για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από το Δήμο. Το ποσό αυτό μπορεί να αποπληρωθεί μέχρι και σε 6 χρόνια (72 μήνες), καθιστώντας το κόστος σύνδεσης ανεκτό για όλα τα νοικοκυριά.

Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν στη σύνδεση, απαλλάσσονται από τα τέλη αποχέτευσης για τα πρώτα δύο χρόνια.

Η παροχή οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους του Θριασίου Πεδίου και η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου, αποτελούν θέματα μείζονος κοινωνικής και περιβαλλοντικής σημασίας που προστίθεται στις δράσεις και πρωτοβουλίες που με αίσθημα εθνικής ευθύνης αναλαμβάνει η ΕΥΔΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του, οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ στην Ελευσίνα (τηλ. 210 21.44.963 και 210 21.44.961) ή σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter