Ως τις 31 Οκτωβρίου

Παράταση στην «οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων» - Διαβάστε την τροπολογία

Έως τις 31/10/2017 παρατείνεται η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε από το ΥΠΟΙΚ και αναμένεται να ψηφιστεί με το νομοσχέδιο: «Κύρωση της Πολυμερούς Συμφωνίας Αρμοδίων Αρχών για την Ανταλλαγή Εκθέσεων ανά Χώρα και διατάξεις εφαρμογής».

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών αλλά και εξαιτίας της προσοδοφόρας διαδικασίας για το κράτος, το υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε τροπολογία με την οποία παρατείνεται η διορία για την αποκάλυψη αδήλωτης περιουσίας.

Επίσης, μειώνεται ο χρόνος παροχής πληροφοριών από 90 σε 15 μέρες σε όσους κοινοποιηθεί εντολή ελέγχου ή παροχή πληροφοριών, με σκοπό την αμεσότερη εκκαθάριση των δηλώσεων αυτών. 

Διαβάστε την τροπολογία:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.