Παρατείνεται για δύο μήνες η προστασία της Folli Follie – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις FF Συμμετοχών και Καίτης Κουτσολιούτσου

Παρατείνεται για δύο μήνες η προστασία της Folli Follie – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις FF Συμμετοχών και Καίτης Κουτσολιούτσου

Για δυο μήνες ακόμη παρατείνονται τα μέτρα προστασίας της Folli Follie από τους πιστωτές της, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Αντίθετα το δικαστήριο απέρριψε τις αιτήσεις προστασίας που είχαν καταθέσει η Folli Follie Συμμετοχών και η Αικατερίνη Κουτσολιούτσου.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα είχαν καταθέσει αιτήσεις για την προστασία τους έναντι των πιστωτών τους η Folli Follie Συμμετοχών, θυγατρική εταιρεία κατά 100% της FF Group με έδρα στην Αθήνα, και η Αικατερίνη (Καίτη) Κουτσολιούτσου.

Στην Folli Follie Συμμετοχών περιλαμβάνεται το ενέχυρο των μετοχών της Attica Πολυκαταστήματα και ανέρχεται περίπου στο 10%. Οι τράπεζες με την απόφαση αυτή μπορούν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές για την πώληση μόνο του 10% της Attica Πολυκαταστήματα, ενώ μπαίνει φρένο στην εκποίηση του 25,5% της ίδιας εταιρείας που ανήκει στη μητρική και η οποία προστατεύεται και το επόμενο δίμηνο.

Οι πιστώτριες τράπεζες στο σύνολό τους, καθώς και το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ, άσκησαν κύρια παρέμβαση κατά των μέτρων προστασίας της αιτούσας.

Υπέρ της διατήρησης της προσωρινής προστασίας τάχθηκαν μερίδα ομολογιούχων που εκπροσωπούσε το 50% των ομολογιών, μεταξύ αυτών και η UBS, δύο εκ Λουξεμβούργου θυγατρικές της Folli Follie και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter