Παρατείνεται η τηλεργασία στο 40% και το κλιμακωτό ωράριο προσέλευσης στην Αττική

Φωτογραφία αρχείου.

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου η ισχύς των μέτρων για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα στην περιφέρεια Αττικής.

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι παρατείνεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας η ισχύς των μέτρων του άρθρου 235 του ν 4272/2020 που αφορούν αποκλειστικά την Περιφέρεια Αττικής,ως προς την οργάνωση του χρόνου εργασίας για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και του τόπου εργασίας.

Παράλληλα, παίρνει παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και η υποχρέωση εφαρμογής του 40% τηλεργασίας στους εργασιακούς χώρους στον ιδιωτικό τομέα καθώς και της εφαρμογής κλιμακωτού ωραρίου έναρξης και λήξης της εργασίας για κάθε εργαζόμενο για λόγους αποφυγής συνωστισμού στους εργασιακούς χώρους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.