Παρατηρητήριο ειδήσεων φτιάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρατηρητήριο ειδήσεων φτιάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πότε αποφασίστηκε; Ποιοι θα συμμετέχουν; Ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Στην καταγραφή, σε καθημερινή βάση, των ειδήσεων κυρίως στα δελτία των μεγάλων καναλιών, προχωρά η Κουμουνδούρου προκειμένου να έχει ένα αξιόπιστο δείγμα γραφής της τήρησης της δεοντολογίας.

Η απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της προηγούμενης εβδομάδας η οποία έλαβε χώρα την επόμενη της συνέντευξης Τύπου για το «Μένουμε Όρθιοι» του προέδρου του κόμματος Αλέξης Τσίπρα, των τριών τομεαρχών (Αχτσιόγλου, Παπά, Τσακαλώτου) και του υπεύθυνου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση. Για την ακρίβεια ο τρόπος που τα Μέσα κάλυψαν αυτήν τη συνέντευξη ήταν η αιτία που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Σε πρώτη φάση η καταγραφή θα γίνεται από την ομάδα του γραφείου Τύπου του κόμματος και θα «ανεβαίνει» καθημερινά στο «isyriza.gr» αλλά και στα λεγόμενα κομματικά Μέσα (Αυγή, Κόκκινο, Left).

Όπως σημειώνει κορυφαίο στέλεχος του κόμματος πρόθεση όλων είναι να καταγράφονται οι ειδήσεις χωρίς να υπάρχει μια καταγγελτική, για παράδειγμα διάθεση και χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει σκέψη η όποια καταγραφή να αποστέλλεται για παράδειγμα στο ΕΣΡ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter