Παρατηρητής στο ΑΕΚ – Άρης: «Φίλαθλος έπιασε τα γεννητικά όργανα του επόπτη και τα πίεσε»!

Παρατηρητής στο ΑΕΚ – Άρης: «Φίλαθλος έπιασε τα γεννητικά όργανα του επόπτη και τα πίεσε»!

Απίστευτα σκηνικά σημειώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Αρης στον ημιτελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. 

Ο παρατηρητής του αγώνα Συμεών Τσολακίδης καταγράφει στην έκθεση του ότι ένας φίλαθλος «έπιασε τα γεννητικά όργανα ενός επόπτη και τα πίεσε», ενώ αναφέρει ότι «κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη».

Αναλυτικά η έκθεση του παρατηρητή: «Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «fuck you all». Ένας εξ’ αυτών, όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I’m the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε. Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.

Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους. Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη. Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση».

Η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter