«Παρατρεχάμενος» για τον Λοβέρδο ο πρώην συνεργάτης του που κατέθεσε σημεία και τέρατα

«Παρατρεχάμενος» για τον Λοβέρδο ο πρώην συνεργάτης του που κατέθεσε σημεία και τέρατα

Ως παρατρεχάμενο προσπάθησε να παρουσιάσει τον πρώην συνεργάτη του στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος, ασχέτως κι αν ο Ν. Μανίας έχει καταθέσει ενόρκως σημεία και τέρατα εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε στη Βουλή λόγω του εισαγγελικού αιτήματος για άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis βουλευτής αποκάλεσε τον πρώην συνεργάτη του «εξωτερικό συνεργάτη» και «τεχνικό», υπονοώντας παράλληλα ότι ουσιαστικά κλήθηκε από τους «σκευωρούς» να διαδραματίσει το ρόλο του… αντικαταστάτη του Ν. Μανιαδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μανίας είναι ο νέος μάρτυρας που κατέθεσε επώνυμα στην Εισαγγελία Διαφθοράς 25.000 έγγραφα προκειμένου να αποδείξει ότι ο Αν. Λοβέρδος με νομοθετικές αλχημείες εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της Novartis, γεγονός που ζημίωσε το Δημόσιο και τις ανταγωνίστριες εταιρίες.

Η χειραψία με τον Φρουζή

Για το αν επικοινωνούσε με το πρόσωπο-κλειδί, Κ. Φρουζή, μέσω mail ή τηλεφώνου, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για «ψέμα καραμπινάτο», καθώς -όπως είπε- αγνοούσε την ύπαρξή του μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2012. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η μόνη επαφή που είχε με το πρώην μεγαλοστέλεχος της φαρμακευτικής ήταν μία σύντομη χειραψία.

«Δεν βρήκαν λεφτά»

Ο υπό εισαγγελική διερεύνηση πρώην υπουργός επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν χρήματα ούτε σε δικούς του λογαριασμούς, ούτε σε λογαριασμούς συγγενών του, κατηγορώντας τους αντιπάλους για απόκρυψη του γεγονότος αυτού.

Τόνισε δε ότι θα ζητήσει πρώτος την άρση της ασυλίας του, ενώ αποκάλεσε «σκαστή παρανομία» το γεγονός ότι ερευνάται για δωροδοκία επειδή πρόκειται για παραγεγραμμένο αδίκημα, κάτι όμως που δεν θα το επικαλεστεί ως επιχείρημα, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν.

«Θα δώσουν λόγο για όλα» και «θα καθίσουν όλοι μαζί στο εδώλιο», ήταν οι καταληκτικές του φράσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter