Παρελθόν από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ η Έλενα Κουντουρά

Παρελθόν από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ η Έλενα Κουντουρά

Διεγράφη από την Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων η Έλενα Κουντουρά μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσής της να στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση.

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» σημειώνεται -μεταξύ άλλων- στη δήλωση της υπουργού Τουρισμού, με την οποία ξεκαθαρίζει πλήρως τη στάση της εκφράζοντας την πλήρη στήριξή της στην κυβέρνηση.

Τα λόγια αυτά να αποτελούν και την αιτία διαγραφής της κας Κουντουρά από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, η οποία και επισημοποιήθηκε με την επιστολή του Π. Καμμένου προς τον πρόεδρο της Βουλής.

«Σας δηλώνω ότι η βουλευτής Έλενα Κουντουρά του Αλεξάνδρου από σήμερα 14 Ιανουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία» σημειώνεται στην επιστολή του προέδρου των ΑΝΕΛ προς τον κ. Βούτση.

Η επιστολή διαγραφής:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/01/14/5c3c72a9cd3a1835f07334e2.pdf

Διαβάστε ακόμη: Καμμένος διαγράφει Κουντουρά και Κόκκαλη μέσω Twitter

Μετά και τη διαγραφή του Β. Κόκκαλη, η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αριθμεί 5 βουλευτές. Ο Θ. Παπαχριστόπουλο -ως γνωστόν- έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό εκτός γραμμής κόμματος, αφού έχει αποσαφηνίσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών και έπειτα θα παραδώσει την έδρα του, την οποία θα λάβει ως πρώτος επιλαχών ο Τ. Κουίκ, γεγονός που δεν φαίνεται να ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κόμματος. Κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονη είναι η φημολογία προσχώρησης του ανεξάρτητου βουλευτή, Αρ. Φωκά, στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Αν το σενάριο αυτό πάρει σάρκα και οστά, τότε δεν τίθεται κανένα θέμα διάλυσης της Κ.Ο. του πρώην κυβερνητικού εταίρου όταν ο κ. Παπαχριστόπουλος κάνει πράξη όσα έχει προαναγγείλει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter