Παρέμβαση εισαγγελέα για το «Game of Love» – Στο στόχαστρο και το ΕΣΡ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το «Game of Love» – Στο στόχαστρο και το ΕΣΡ

Πρόκειται για …ερωτικό ριάλιτυ του ΑΝΤ1 το σκληρό περιεχόμενο του οποίου έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών ακόμα και μέσα στους κόλπους του ίδιου του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης τόσο σε σχέση με το περιεχόμενο του ριάλιτυ, που μάλιστα προβάλλεται και σε ώρα κατά την οποία ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούν να το παρακολουθήσουν, όσο και σχετικά με την αδράνεια που επέδειξε εν προκειμένω το αρμόδιο να ελέγχει άμεσα την ποιότητα των τηλεοπτικών εκπομπών, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) .

Σύμφωνα με την εντολή του κ. Ζαγοραίου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιάννης Παναγόπουλος, που θα διενεργήσει την έρευνα θα διερευνήσει την τυχόν διάπραξη από πλευράς των υπευθύνων του καναλιού του αδικήματος της παράβασης του νόμου περί ασέμνων όσο και τυχόν ευθύνη των μελών του ΕΣΡ και δη την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος καθώς δεν είχε κινηθεί σχετικά μέχρι σήμερα που δόθηκε η εισαγγελική παραγγελία .

Στο μεταξύ όμως όπως έγινε γνωστό το ΕΣΡ έστειλε κι αυτό σήμερα κλήση για ακρόαση στον ΑΝΤ1 σχετικά με το «Game of Love». Το Συμβούλιο κινήθηκε λαμβάνοντας υπ’ όψιν του και σωρεία καταγγελιών σχετικά με την ποιότητα του προγράμματος. Η ακρόαση ορίσθηκε για την προσεχή Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 10.00.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter