Παρέμβαση Μητσοτάκη για το νέο fake news του Άδωνι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση Μητσοτάκη για το νέο fake news του Άδωνι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Να πράξει τα δέοντα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΝΔ, μετά τη νέα πλαστογραφημένη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, με παραποιημένο προφίλ του πρωθυπουργού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα, από τον προσωπικό του λογαριασμό, να ισχυρίζεται ότι η Eldorado πρέπει να πάει στα… τσακίδια, αναπαράγοντας μια δήλωση του Νίκου Καρανίκα, ανάρτηση που ουδέποτε αναρτήθηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού.

«Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του.

Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος

Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία.», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter