Θετική ανταπόκριση

Παρέμβαση Νίκου Παππά προς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για τους πληγέντες

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των Αρχών για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε επικοινωνία από το πρωί με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, για να προσφέρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας και δεδομένα προς τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, οι οποίοι συνεχίζουν να αναζητούν τους οικείους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση των παρόχων ήταν θετική.

Σε σχετικό tweet του, ο κ. Παππάς αναφέρει: Το πρωί είχαμε επικοινωνία με εκπροσώπους των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Η άμεση ανταπόκρισή τους και η παροχή δωρεάν υπηρεσιών προς τους πολίτες που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές είναι θετική.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.