Παρέμβαση Πολάκη για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento

Παρέμβαση Πολάκη για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έδωσε εντολή να διευρευνηθούν όλα τα στοιχεία που αποκάλυψε το Documento για τον γυναικολόγο-βιαστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάκη Νοδάρου στο Documento της Κυριακής, παρά την οριστική και τελεσίδικη καταδίκη του και με απόφαση του Αρείου Πάγου, ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Χρήστος Γκόβας του Νικολάου, παρακάμπτοντας με μυστηριώδεις τρόπους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τη σχετική νομοθεσία, κατάφερε να αλλάξει ειδικότητα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός.

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά από όλες τις υπηρεσίες του να διερευνήσουν όλα τα στοιχεία του Documento.

Η ανακοίνωση του υπουργείου αναλυτικά:

«Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, ιατρός πραγματοποίησε σε δημόσια νοσοκομεία τμήμα της ειδικότητάς του ως αγγειοχειρουργός, ενώ υπήρχε σε βάρος του τελεσίδικη καταδίκη από τον Άρειο Πάγο, για βιασμό ασθενούς του, το 2001, στο ιδιωτικό γυναικολογικό ιατρείο του στην Αμαλιάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν άμεσα και πλήρως την υπόθεση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter