Παρέμβαση του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη

Παρέμβαση του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε, όχι μόνο στο Ρέθυμνο όπου διἐπραξε τα εγκλήματά του αλλά και σε όλη την Ελλάδα, η αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη, παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε τη δικογραφία και το βούλευμα της αποφυλάκισης του Νίκου Σειραγάκη , που είδε την έξοδο από τις φυλακές Γρεβενών μετά από οκτώ χρόνια και πέντε μήνες έκτισης ποινής , με τη συμπλήρωση δηλαδή των 2/5, προκειμένου να ελεγχθεί αν μπορεί να ασκηθεί ένδικο μέσο κατά του επίμαχου βουλεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σειραγάκης ,είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε συνολική ποινή φυλάκισης 402 χρόνων (εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια) για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε βάρος 36 παιδιών.

Μετά από οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κράτησης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών στις 22 Απριλίου καθώς με βάση τις ισχύουσες διατάξεις φέρεται πως είχε συμπληρώσει το όριο έκτισης των 2/5 της ποινής του, και με τα ανάλογα μεροκάματα, έχοντας παράλληλα επιδείξει καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της κράτησης του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter