Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 4-2 τον Αρη

Παρέμεινε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 4-2 τον Αρη

Με μια πολύ καλή εμφάνιση για 60’ λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 τον Αρη στην 19η αγωνιστική της Super league και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έναν βαθμό μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό αλλά μετά το 10’ ο Αρης άρχισε να βγαίνει σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις και να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Σα, εκμεταλλευόμενος τα πολλά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων. Κορυφαία ευκαιρία του το πλασέ του Λάρσον που έσωσε ο Σα με τη βοήθεια του δοκαριού…

Ηταν ένα ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις με τον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Γκιγιέρμε που χρίστηκε σκόρερ στην επιστροφή του μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού. Σα να μην έφθανε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν και δεύτερο γκολ τρία λεπτά μετά με σκόρερ ποιον άλλον; Τον Ελ Αραμπί που με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0…

Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν στη συνέχεια και στο 37’ το πλήρωσαν καθώς από φάουλ του Ματίγια η μπάλα έφτασε στον Ρόουζ ο οποίος με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Σα και μείωσε 2-1. Το γκολ ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ και τελικά μέτρησε… Ο Αρης απέκτησε ελπίδες στο ματς αλλά στο 44’ σε μια βαθιά μπαλιά του Βαλμπουενά, ο Ομάρ έκανε το κοντρόλ, σούταρε με το αριστερό και “εκτέλεσε” τον Έμαν για το 3-1…

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός κοίταξε να κάνει διαχείριση του χρόνου και συντήρηση δυνάμεων καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ στην 20η εμβόλιμη αγωνιστική και την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Παρ όλα αυτά είχε τις ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ που βρήκε τελικά στο 63’ με πέναλτι του Βαλμπουενά (ελέγχθηκε από το VAR) που κέρδισε ο ίδιος από τον Βέλεθ. Ο Αρης πέτυχε γκολ στο 73’ πάλι με τον Ρόουζ μετά από άστοχη έξοδο του Σα και κεφαλιά του Λάρσον στο δοκάρι, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ του Λάρσον.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνο με τον χρόνο και ο Αρης που πήρε τον έλεγχο του ματς δημιούργησε κι έχασε καλές ευκαιρίες να μειώσει κι άλλο το παιχνίδι. Τελικά στο 83’ κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Ντιγκινί και να κάνει το τελικό 4-2.

O διαιτητής Τζοβάρας κιτρίνισε τους Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Βέλεθ, Κόρκουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (70’ Λοβέρα), Γκιγέρμε (84’ Χριστοδουλόπουλος), Μασούρας, Ελ Αραμπί (80’ Σουντανί). 

Αρης: Εμαν, Κόρχουτ, Βέλεθ (65’ Σόουζα), Δεληζήσης, Ρόουζ, Μπα, Ματίγια, Μαντσίνι, Λάρσον, Φετφατζίδης (63’ Μαρτίνες), Ιντέγε (45’ Ντιγκινί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter