Παρέμβαση Μαντζουράνη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Και πρωθυπουργός των “κοριών”;»

Παρέμβαση Μαντζουράνη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων: «Και πρωθυπουργός των “κοριών”;»

Μόνο ασχολίαστες δεν άφησε ο Γιάννης Μαντζουράνης τις εξελίξεις στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων καθώς μετά τις καταγγελίες του Θανάση Κουκάκη, ο οποίος προσέφυγε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τη «σκυτάλη» πήρε ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, καταγγέλλοντας απόπειρα παρακολούθησής του κινητού του.

Σε αυτό το μήκος κύματος ο γνωστός δικηγόρος, με ανάρτησή του στο Facebook, διερωτάται εάν ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των «κοριών». Όπως υπογραμμίζει, οι «σκιές» στο σκάνδαλο παρακολουθήσεων συνιστούν πλήγμα για τη δημοκρατία και «Αν δεν φωτιστεί σε βάθος αυτή η εγκληματική ενέργεια», τονίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης «Θα θεωρηθεί ύποπτος».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη είναι πλήγμα για τη δημοκρατία, τραύμα στο κράτος δικαίου, σκιά στην εικόνα της Ελλάδας.
Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη να μην παραμείνει αυτή η δυσώδης υπόθεση “αδιευκρίνιστη”, όπως η δολοφονία Καραϊβάζ, τα εκατομμύρια σε υπουργικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, οι σκοτεινές σχέσεις με τον Φουρθιώτη και τόσα άλλα.

Αρκετά!

Το κράτος δικαίου δεν είναι ποδήλατο για ανέμελες βόλτες.

Ούτε προαγωγός και προστάτης του παρακράτους.

Αν δεν φωτιστεί σε βάθος αυτή η εγκληματική ενέργεια, εναντίον του αρχηγού ενός δημοκρατικού κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα θεωρηθεί ανεπαρκής, ή ανίκανος.

Θα θεωρηθεί ύποπτος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter