Παρέμβαση Πολάκη για καταγγελία Ανδρουλάκη: «Η Βουλή να ελέγξει τα κινητά των βουλευτών»

Παρέμβαση Πολάκη για καταγγελία Ανδρουλάκη: «Η Βουλή να ελέγξει τα κινητά των βουλευτών»

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει μέσω Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης σχετικά με την καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το λογισμικό Predator, προτείνοντας η Βουλή να ελέγξει μέσω της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειαςτα κινητά των βουλευτών στα πρότυπα της πρωτοβουλίας του ευρωκοινοβουλίου μέσω της οποίας ο Νίκος Ανδρουλάκης έμαθε για την απόπειρα παγίδευσης του.

«Να ελέγξει η Βουλή μέσα από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το θέμα και τα κινητά όλων των βουλευτών προτείνει μέσω ανάρτησης ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο παράλληλα για «παρακράτος του 1950» και μιλά για «σιωπή των Πετσοταισμένων ΜΜΕ».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Ανδρουλάκη: Καταγγέλλει απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το λογισμικό παρακολούθησης Predator

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το ίδιο λογισμικό που είχε παγιδευτεί και το κινητό του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη και μία υπόθεση που έχει αναδείξει από την πρώτη ώρα το Documento και το documentonews.gr.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Χωρίς ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!

Η αποκάλυψη πως με το γνωστό λογισμικό predator παρακολουθείται το τηλέφωνο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ΠΛΗΓΜΑ στη Δημοκρατία!!

Έρχεται σε συνέχεια των καταγγελιών του δημοσιογράφου Κουκάκη που άρχισε να παρακολουθείται μετά που άρχισε μα ψάχνει τος διαγραφές δανείων σε ολιγάρχες και εφοπλιστές από τις Τράπεζες και τον Στουρνάρα!

Ο Μητσοτάκης έχει στήσει ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ του 1950!

Γι αυτό διόρισε τον Κοντολέοντα με το έτσι θέλω στην ΕΥΠ και την πήρε υπό την αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού!!

Πρέπει να ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!

Να ελέγξει η Βουλή μέσα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το θέμα και τα κινητά όλων των βουλευτών !!

Η σιωπή των Πετσοταισμένων ΜΜΕ για το θέμα του Ανδρουλάκη είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ του συστήματος Μητσοτάκη!!

Υγ; Η ζωή μας κύκλους κάνει!

Από τα ΚΑΦΑΟ του Μαυρίκου τούτε 89-90 του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στα λογισμικά predator της ΕΥΠ του μουσικού, του Κυριάκου Μητσοτάκη!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter