Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που έκανε έξωση στην Ιωάννα Κολοβού

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που έκανε έξωση στην Ιωάννα Κολοβού
Πηγή: Facebook

Παρέμβαση στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή που εκτέλεσε την έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού τη Δευτέρα από το σπίτι της στου Ζωγράφου, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

Ειδικότερα, τα μέλη του Ρουβίκωνα έσπασαν την πόρτα του γραφείου του δικαστικού επιμελητή και προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του χώρου. Μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο και εικόνες από το περιστατικό στην ιστοσελίδα που διατηρούν, ενώ εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα έχει ως εξής:

«Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί.

Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας. Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών.

Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Ρουβίκωνας»

Διαβάστε επίσης:

Η διαδικασία έξωσης της Ιωάννας Κολοβού δεν είναι μόνο άδικη αλλά και παράνομη

Επίσκεψη Τσίπρα στην Κολοβού: «Θα βλέπουμε διαρκώς αυτή την ιστορία εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου Μητσοτάκη» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter