Παρέμβαση Σαμαρά -και λίαν συντόμως- «βλέπουν» στα ακροδεξιά της ΝΔ

Παρέμβαση Σαμαρά -και λίαν συντόμως- «βλέπουν» στα ακροδεξιά της ΝΔ

Η ομιλία Καραμανλή στα Ανώγεια και τα μηνύματα που εστάλησαν προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέβασαν ακόμη περισσότερο την ένταση στο εσωτερικό της ΝΔ, αυξάνοντας επίσης και την πίεση προς τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, υπάρχουν και φωνές που θεωρούν ότι η παρέμβαση Καραμανλή δεν θα είναι μοναδική, όσον αφορά πρώην πρωθυπουργό, σχετικά με τα τεκταινόμενα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα antinews.gr, που εκφράζει θέσεις ακροδεξιά της ΝΔ, αναφέρει ότι λίαν συντόμως θα παρέμβει και ο Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

«Πάντως, οι πανικόβλητες αντιδράσεις του Μαξίμου (διαρροές με μπηχτές και σκαιότατες επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά μέσα), έδειξαν ότι Καραμανλής-Μητσοτάκης δε δύνανται πια να συγκατοικήσουν στον ίδιο χώρο. Φανταστείτε πόσο θα επιβαρυνθεί το όλο κλίμα, όταν θα παρεμβεί κι ο Σαμαράς (σύντομα λένε οι πληροφορίες μας). Και φανταστείτε επίσης, πόσο θα επηρεάσει η ρήξη Καραμανλή-Σαμαρά με Μητσοτάκη το εκλογικό αποτέλεσμα», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του antinews.gr με τίτλο «Παρέμβαση Καραμανλή για υποκλοπές: Η αρχή του τέλους του Μητσοτάκη;», το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μία άκρως περιγραφική φωτογραφία με τη σήμανση «Exit».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης με νόημα ότι ο πρωθυπουργός «θα πρέπει να κατανοήσει ότι πλέον θεωρείται ξένο σώμα στη ΝΔ» και πως «αν συνεχίσει να λειτουργεί εμμονικά, βαυκαλιζόμενος ότι στο τέλος θα πείσει τον λαό ότι δεν ευθύνεται για την ολοκληρωτική κατρακύλα που βιώνει η χώρα επί διακυβέρνησής του, η βλάβη που θα υποστεί η παράταξη θα είναι ανήκεστος. Συνεπώς, για να αποφευχθεί το μοιραίο, αποτελεί μονόδρομο η αυτονόητη για την περίσταση πράξη. Ήτοι, η παραίτηση».

Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να τεθούν τα μηνύματα από την «ακροδεξιά πολυκατοικία» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter