Παρέμβαση Τσίπρα με προτάσεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Παρέμβαση Τσίπρα με προτάσεις μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Με την κυβέρνηση να αδυνατεί να διασφαλίσει ακόμα και ένα σχέδιο επανεκκίνησης των δρομολογίων που έχουν διακοπεί μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, η Κουμουνδούρου ετοιμάζεται να καταθέσει στη δημοσιότητα πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για την άμεση και ασφαλή επανεκκίνηση των δρομολογίων αλλά και τη συνολικότερη λειτουργία των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό, αφού πρώτα προηγηθούν συναντήσεις με ειδικούς αλλά και σωματεία εργαζομένων στους σιδηρόδρομους, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να προχωρήσει σε κεντρική παρέμβαση προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ολοκληρωμένο και πολύ καλά επεξεργασμένο σχέδιο άμεσης επαναλειτουργίας των δρομολογίων με όρους απόλυτης ασφάλειας για το επιβατικό κοινό.

Οι ίδιες πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι η οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που θα κατατεθούν δια στόματος Αλέξη Τσίπρα θα έρθουν να απαντήσουν στην άμεση και πραγματική ανάγκη της κοινωνίας για ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση με το τρένο, σε μια περίοδο μάλιστα, που το αίσθημα της αναξιοπιστίας ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι κυρίαρχο στο επιβατικό κοινό αλλά και στην κοινωνία συνολικά.

«Είναι πραγματικό ζητούμενο για τον κόσμο αν αύριο θα μπορεί να πάρει με ασφάλεια το τρένο για να ταξιδέψει» αναφέρει κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο documentonews.gr. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση και ασφαλή επαναλειτουργία των γραμμών θα αποτελέσουν την αφετηρία για τη χάραξη ενός στρατηγικού σχεδίου που θα αφορά τo σύνολο των σιδηροδρομικών δικτύων της χώρας τα οποία εγκατέλειψε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επί τέσσερα συναπτά έτη.

Με την κυβέρνηση να αδυνατεί να πείσει ότι το σχέδιο που εγγυάται στην κοινωνία δεν είναι «πάμε και όπου βγει», στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν στο documentonews.gr ότι «επιτέλους πρέπει οι πολίτες να αισθανθούν ασφάλεια στα νοσοκομεία, στην εργασία, στις μετακινήσεις τους στα τρένα» υπογραμμίζοντας ότι τώρα δεν είναι η ώρα για κραυγές και αμετροέπειες, αλλά για ήπιο λόγο, με τεκμηρίωση και προτάσεις που θα απαντά στο αίτημα της κοινωνίας για ασφάλεια στην καθημερινότητα.

Σε κηδεία θύματος των Τεμπών ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Καρδίτσα για να παραστεί στην κηδεία γιου ενός ανθρώπου που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνώριζε προσωπικά μέσα από το κόμμα. Με το πέρας της κηδείας, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πιθανό να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο οδηγήθηκαν πολλοί από τους τραυματίες της σύγκρουσης στα Τέμπη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter