Πάρις Τζάκσον: Να μην γράψουμε ψέματα και να δημιουργήσουμε μια ιστορία που να πουλάει;

Πάρις Τζάκσον: Να μην γράψουμε ψέματα και να δημιουργήσουμε μια ιστορία που να πουλάει;

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει να επικρίνει τις tabloid εφημερίδες που ισχυρίζονται ότι νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

H 20χρονη, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Twitter απάντησε σε διάφορα ΜΜΕ που συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει και σε άλλα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου της και τραυματίστηκε διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς.

«Δεν έλαβαν την τρελή αντίδραση που ήθελαν για το ντοκιμαντέρ και μια ψυχρή, χαλαρή αντίδραση δεν πουλάει ιστορίες, οπότε γιατί να μην γράψουμε ψέματα και να δημιουργήσουμε μια ιστορία που να πουλάει;» έγραψε η Πάρις Τζάκσον στο Twitter αναφερόμενη στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, στο οποίο διατυπώνονται κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων εναντίον του εκλιπόντα πατέρα της, «βασιλιά της ποπ», Μάικλ Τζάκσον.

Όταν προβλήθηκε πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ, πολλοί από τους θαυμαστές του πατέρα της περίμεναν να δουν την αντίδρασή της στους ισχυρισμούς.

Ωστόσο, επέλεξε να μην πει τη γνώμη της για το ίδιο το ντοκιμαντέρ, λέγοντας σε εκείνους που έχουν αναστατωθεί από τους ισχυρισμούς να «σκεφτούν τη μεγαλύτερη εικόνα».

«Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να πω προς υπεράσπιση (ενν. του πατέρα της) το οποίο δεν έχει ήδη ειπωθεί» τόνισε. «Απλώς προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους να ηρεμήσουν και να αφεθούν, να είναι χαλαροί και να σκεφτούν τη μεγάλη εικόνα. Έτσι είμαι εγώ», σημείωσε.

Λίγο μετά την ήπιων τόνων απάντησή της στο ντοκιμαντέρ, οι πρώτες αναφορές σχετικά με την εικαζόμενη απόπειρα αυτοκτονίας άρχισαν να εμφανίζονται και η Πάρις ισχυρίζεται τώρα ότι πρόκειται για απόπειρα των tabloids «να επινοήσουν μια ιστορία».

Τα πιο πρόσφατα σχόλιά της ήταν απάντηση σε διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στη σωματική και ψυχική της υγεία.

«*** , *** βασιλιάδες της ψευτιάς» έγραψε ως απάντηση σε δημοσίευμα του TMZ που ανέφερε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. «Ψέματα, ψέματα omg και περισσότερα ψέματα» έγραψε.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την υπεράσπιση της φήμης του πατέρα της μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, η Πάρις Τζάκσον είπε: «Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου».

Μια πηγή κοντινή στην Πάρις Τζάκσον δήλωσε στο περιοδικό People ότι η κόρη του «βασιλιά της ποπ» όντως νοσηλεύθηκε, αλλά όχι λόγω απόπειρας αυτοκτονίας. «Η Πάρις είχε ένα ατύχημα το πρωί και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη» υποστήριξε η πηγή. «Αυτήν τη στιγμή είναι μια χαρά, και ξεκουράζεται σπίτι της».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter