Παρίσι: Η μπρασερί Le Fouquet’s θα ανοίξει ξανά στις 14 Ιουλίου

Παρίσι: Η μπρασερί Le Fouquet’s θα ανοίξει ξανά στις 14 Ιουλίου

Η διάσημη μπρασερί Le Fouquet’s στο Παρίσι που λεηλατήθηκε και κάηκε τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης των “κίτρινων γιλέκων” στη λεωφόρο Σαρζ Ελιζέ θα ανοίξει ξανά στις 14 Ιουλίου, ημέρα της εθνικής γιορτής της Γαλλίας, ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση.

“Οι 110 συνεργάτες της μπρασερί θα επιστρέψουν στη δουλειά τους, μετά τις εργασίες επισκευής και αποκατάστασης”, αναφέρει σε ανακοίνωση ο όμιλος Barriere, ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου. “Οι πελάτες θα έχουν μέσα στα ιστορικά σαλόνια του πρώτου ορόφου μια εξαιρετική θέση στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων” για να δουν την παρέλαση της 14ης Ιουλίου.

Το Fouquet’s είναι ένα ιστορικό εστιατόριο που λειτουργεί από το 1899. Η αίθουσά του περιλαμβάνεται στα ιστορικά μνημεία από το 1990. Φιλοξενεί το παραδοσιακό γεύμα των βραβείων Σεζάρ (των γαλλικών ‘Οσκαρ) όπως και πολλές εκδηλώσεις γύρω από τον κινηματόγραφο, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Είναι επίσης γνωστή γιατί εκεί ο Νικολά Σαρκοζί γιόρτασε τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του 2007.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter