Παρίσι: Η Μπριζίτ Μακρόν βγάζει βόλτα τον Νέμο (Photos)

Παρίσι: Η Μπριζίτ Μακρόν βγάζει βόλτα τον Νέμο (Photos)

Το βράδυ της Δευτέρας, οι φωτογράφοι αιφνιδίασαν την Μπριζίτ Μακρόν και τον Νέμο, τον σκύλο του προεδρικού ζεύγους, που έκαναν βόλτα στους κήπους του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Λίγο νωρίτερα, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν είχαν υποδεχθεί στο προεδρικό μέγαρο 15 παιδιά, σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Οι φωτογράφοι που ήταν παρόντες στο Μέγαρο των Ηλυσίων απαθανάτισαν τη στιγμή που η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, φορώντας μαύρο πανωφόρι, καφέ γάντια και κρατώντας το κόκκινο λουρί στο χέρι ετοιμάζεται να πάει βόλτα το ημίαιμο λαμπραντόρ που υιοθέτησε στα τέλη Αυγούστου από το καταφύγιο της Εταιρίας Προστασίας των Ζώων στην Ιβελίν στη βορειοκεντρική Γαλλία.

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε επισκεφθεί στις αρχές του καλοκαιριού το καταφύγιο μαζί με δύο από τα εγγόνιά της και είχε ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της εγκατάλειψης των σκύλων, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο, όπως δήλωσε η διευθύντρια του καταφυγίου. Ίσως η Πρώτη Κυρία σκεφτόταν και να υιοθετήσει από εκεί έναν σκύλο, αφού ο Figaro, ο σκύλος των Μακρόν, έμεινε στο Τουκέ με την κόρη της Μπριζίτ, την Τιφέν Οζιέρ και την οικογένειά της, από τότε που το ζευγάρι μετακόμισε στο προεδρικό μέγαρο.

Όταν οι Μακρόν αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον μόλις δύο ετών σκύλο που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένος, και είναι διασταύρωση λαμπραντόρ με γκριφόν, ο πρόεδρος ήθελε να πάρει τον σκύλο και να φύγει μαζί του, αλλά η Μπριζίτ τού είπε: “Εσύ θα φύγεις με την ασφάλειά σου”, και ήταν τελικά εκείνη που επέστρεψε στο Παρίσι μαζί με τον σκύλο.

Ο πρώτος καιρός του νέου συντρόφου του ζεύγους σημαδεύτηκε από κάποιες περιπέτειες. Τον περασμένο μήνα, την ώρα που ο πρόεδρος της Γαλλίας δεχόταν τρία μέλη της κυβέρνησης, ο Νέμο διέκοψε τη συνάντηση, σήκωσε το πόδι και ούρησε πάνω στο τζάκι. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε σε βίντεο του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου LCI.

Το περιοδικό Paris Match που ακολούθησε τον αρχηγό του γαλλικού κράτους επί μια εβδομάδα, έγραψε ότι το πρωί της 11ης Νοεμβρίου ο Νέμο επιτέθηκε στα παπούτσια του προέδρου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν ένα κοριτσάκι τριών ετών ρώτησε “αν ο σκύλος είναι καλός” κατά τη διάρκεια μιας τελετής προς τιμήν των ορφανών που πολέμου και των οικογενειών τους, ένας σύμβουλος απάντησε: “Δεν είναι και ο πιο καλομαθημένος σκύλος του κόσμου”.

Πηγή: Paris Match






Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter