Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στην Αριζόνα

Παρίστανε τον ασθενή με σύνδρομο Down για να τον πλένουν και να του αλλάζουν πάνες οι νοσοκόμες!

Με ένα αρρωστημένο κόλπο, ο 31χρονος άντρας προσποιούνταν ότι πάσχει από σύνδρομο Down, προκειμένου να προσλαμβάνει νοσοκόμες πρόθυμες να του βάζουν πάνες και να πλένουν τα γεννητικά του όργανα.

Ο 31χρονος Paul Anthony Menchaca συνελήφθη τελικά στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι των γονιών του, στην Αριζόνα.

Όπως αποδείχτηκε, μέσω ενός σάιτ εξειδικευμένου στην εύρεση ατόμων που βοηθούν ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, εμφανιζόταν με το όνομα «Amy», παριστάνοντας τη μητέρα ενός άντρα με σύνδρομο Down.

Υποτίθεται μάλιστα ότι η «Amy» ζήτησε από τις τρεις νοσοκόμες που ενδιαφέρθηκαν να τον «τιμωρούν» όταν λέρωνε την πάνα του.

Μία από τις τρεις νοσοκόμες είπε στην αστυνομία ότι τον έπλυνε και του άλλαξε την πάνα 30 φορές και 5 από αυτές τις φορές ο Menchaca παραπονιόταν ότι δεν ήταν αρκετά καθαρά τα γεννητικά του όργανα.

Κάποια στιγμή οι νοσοκόμες άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν η μία τον ακολούθησε στο πατρικό του σπίτι γνώρισε την πραγματική του μητέρα και τον πατέρα του και ανακάλυψε ότι δεν έπασχε από σύνδρομο Down.

Τώρα ο Menchaca αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.