Παρουσίαση με υποσχέσεις στον Ολυμπιακό

Παρουσίαση με υποσχέσεις στον Ολυμπιακό

Την σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού την φετινή μεταγραφική περίοδο ανακοίνωσε-υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

Στην παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Μπέσνικ Χάσι και του νέου τεχνικού διευθυντή Αρμάντο Ουσίγιος, ο Ι. Βρέντζος επεσήμανε την διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για υπέρβαση στο μεταγραφικό μπάτζετ και παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός αμυντικός Ροντρίγκες για τον οποίο ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» θέλει να μείνει στην Ιταλία ενώ διέψευσε τα σενάρια για τον Λαβέτσι…

Ο Ι. Βρέντζος είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον Μάριο Ουσίγιος, τον νέο προπονητή, Μπέσνικ Χάσι και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που πλαισιώνει το τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ, που θα έχει την ευθύνη παρακολούθησης των δανεικών. Τους καλωσορίζουμε και πιστεύουμε πως με την εμπειρία και τις γνώσεις τους θα βοηθήσουν στο χτίσιμο της νέας ομάδας.

Ο Μάριο έχει μεγάλη εμπειρία από τη Μάλαγα, οργάνωσε ένα από τα καλύτερα τμήματα σκάουτινγκ στην Ευρώπη έχοντας ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές επιτυχίες. Στους στόχους είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών και η ενσωμάτωση των παικτών αυτών στην ομάδα.

Ο Μπέσνικ έχει μεγάλη εμπειρία σε πρωταθλητισμό, έχει σημαντική και πετυχημένη παρουσία στα προκριματικά του Champions League, που είναι μια ιδιαίτερη κρίσιμη διαδικασία. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Άντερλεχτ με την εξέλιξη σημαντικών ποδοσφαιριστών που είναι μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είχαμε μια σειρά επαφών που είχαμε με τον Μπέσνικ κι αφού συζητήσαμε όλα τα δεδομένα για το πλάνο της επόμενης περιόδου.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση για την επιλογή του προπονητή. Η ιστορία λέει ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είχε προπονητές από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Καλό είναι να υπάρχει υπομονή, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής για όλους.

Είναι ειλημμένη απόφαση η ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Ο πρόεδρος παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση. Ήδη έχουν κατατεθεί σημαντικές προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα, πολλές φορές και τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Όμως πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο η κρίση, το περιβάλλον που υπάρχει και η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βοηθούν.

Για παράδειγμα έχει κατατεθεί μια πολύ σημαντική προσφορά για τον Ροντρίγκες, αλλά είναι επιλογή του να μείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είμαστε σίγουροι πως πολύ καλοί ποδοσφαιριστές θα έρθουν στον Ολυμπιακό κι αυτό γίνεται εμφανές από το πού πηγαίνουν όταν φεύγουν. Σήμερα διαβάσαμε το όνομα του Λαβέτσι. Αν οποιοσδήποτε πιστεύει πως παίκτης με μισθό 20-25 εκατ. ευρώ απολαβές μικτές μπορεί να έρθει, αυτός που το γράφει αναλαμβάνει την ευθύνη σε σχέση με τους φιλάθλους. Θα κάνουμε σαν διοίκηση το καλύτερο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter