Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο «on air»: «Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά» (Video)

Παρουσιάστρια ειδήσεων έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο «on air»: «Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά» (Video)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ζωντανά σε δελτίο ειδήσεων στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν παρουσιάστρια υπέστη αρχές εγκεφαλικού επεισοδίου, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει τα λόγια της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Τζούλι Τσιν, παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού KJRH, ξεκίνησε να διαβάζει την «πάσα» για το θέμα σχετικά με την ακύρωση της εκτόξευσης του διαστημικού πυραύλου Artemis-1 της NASA όταν ξαφνικά διαπίστωσε ότι δεν ένιωθε καλά και δεν μπορούσε να εκφωνήσει όσα γράφονταν στο ότοκιου.

Σαστισμένη, προσπάθησε να προχωρήσει στη μετάδοση, αλλά δεν τα κατάφερε – με αποτέλεσμα να απολογηθεί πριν διακοπεί η μετάδοση: «Συγγνώμη, κάτι δεν πάει καλά με εμένα σήμερα το πρωί και σας ζητώ συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια ειδήσεων κάνοντας εσπευσμένα «πάσα» στο δελτίο καιρού.

Στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν η εμφανώς συγχυσμένη παρουσιάστρια ειδήσεων ακούγεται να προσπαθεί να ζητήσει εκ νέου συγγνώμη για ό,τι της συνέβαινε.

Τελικά, η Τσιν δεν επέστρεψε στον αέρα μετά την αναφορά του καιρού. Αντίθετα, οι συνάδελφοι στην αίθουσα σύνταξης κάλεσαν ασθενοφόρο και η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που την εξέτασαν πως είχε υποστεί αρχές εγκεφαλικού.

«Είμαι χαρούμενη γιατί όλες μου οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Για την ώρα οι γιατροί πιστεύουν ότι υπέστη αρχές εγκεφαλικού αλλά όχι ένα κανονικό εγκεφαλικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές ερωτήσεις αλλά η τελική εκτίμηση είναι πως θα είμαι μια χαρά» ανέφερε με ανάρτησή της στο facebook η παρουσιάστρια.

Περιγράφοντας το πώς βίωσε ό,τι συνέβη σε ζωντανή μετάδοση η παρουσιάστρια ειδήσεων έγραψε: «Το επεισόδιο συνέβη ξαφνικά. Ένιωθα καλά πριν το δελτίο ειδήσεων. Κατά τη διάρκειά του, όμως, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Αρχικά έχασα την όρασή μου απ΄πο το ένα μάτι. Στη συνέχεια το χέρι μου άρχισε να μουδιάζει. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να εκφωνήσω τις λέξεις που ήταν μπροστά μου».

Η ίδια, τέλος, εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους της χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των οποίων μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter