«Πάρτα όλα» Βασίλη Καρρά – Ρεκόρ Γκίνες σε στάδιο της Βουλγαρίας (Video) – Μίλησε και για την κρίση στην Ελλάδα

«Πάρτα όλα» Βασίλη Καρρά – Ρεκόρ Γκίνες σε στάδιο της Βουλγαρίας (Video) – Μίλησε και για την κρίση στην Ελλάδα

Την αποθέωση γνώρισε στην Σόφια ο απόλυτος Άρχοντας της Νύχτας Βασίλης Καρράς, με τη μοναδική συναυλία που έδωσε να γίνεται sold out σε χρόνο dt και τον θεσσαλονικιό καλλιτέχνη να κατακτά επάξια μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Ο Βασίλης Καρράς είναι ο πρώτος Ευρωπαίος τραγουδιστής που καταφέρνει να κάνει sold out στην Arena Armeec της Σόφιας στη Βουλγαρία. Ήταν μάλιστα τόσος ο κόσμος που αναζητούσε μέχρι τελευταία στιγμή το μαγικό χαρτάκι για την είσοδο στο χωρητικότητας 17.000 ατόμων στάδιο, που αφότου γέμισε, έμειναν απ΄ έξω, χωρίς εισιτήριο, άλλοι 6.000, οι οποίοι απόλαυσαν τη συναυλία από video wall.  

Η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία του αδιαφιλονίκητου «βασιλιά της πίστας» ανέφερε πως πρόκειται για «ρεκόρ Γκίνες», μιας και ουδείς είχε καταφέρει να γεμίσει την εν λόγω αρένα σε μία και μοναδική εμφάνιση του, μέχρι σήμερα.

Ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες, με τη συγκίνησή του στο τέλος της συναυλίας να είναι έκδηλη. Για την προώθησή της ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα και στη Φιλιππούπολη, ενώ είχε δώσει και συνεντεύξεις σε δημοσιογραφικά μέσα της χώρας.

Σε συνέντευξη του στον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό της Βουλγαρίας είχε αναφερθεί στην ελληνική κρίση, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι «η Ελλάδα μπορεί να βγει από την αυτή, αλλά για αυτό πρέπει όλοι οι Έλληνες, που είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για αυτή, να βοηθήσουμε την χώρα μας να σταθεί στα πόδια της και έχουμε την δύναμη να το κάνουμε».

Αυτές τις ημέρες, ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια καριέρας και θα πραγματοποιήσει δύο μεγάλες συναυλίες στις 17 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας, στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία της Αθήνας θα συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.α., ενώ στης Θεσσαλονίκης οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.

https://www.facebook.com/menelaos.lazaridis/videos/1313274462082800/

Posted by Menelaos Lazaridis on Mittwoch, 10. Mai 2017

https://www.youtube.com/watch?v=tElTgzdl4cc

https://www.youtube.com/watch?v=M-mnsfYgTcg

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter