ΠΑΣ για Ευρώπη με απίθανη πεντάρα επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη (0-5)!

ΠΑΣ για Ευρώπη με απίθανη πεντάρα επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη (0-5)!

Ενας ΠΑΣ Γιάννινα βγαλμένος από το ένδοξο παρελθόν του, της δεκαετίας του ’70, συνέτριψε με το εμφατικό 5-0 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, σκαρφάλωσε στην 4η θέση της Σούπερ Λίγκας, βυθίζοντας τους “κίτρινους” στην εσωστρέφεια και έφερε σε πολυ δύσκολη θέση τον Ακη Μάντζιο…

Η αποψινή βραδιά θα είναι μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουν οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ηπειρωτική ομάδα έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης», απέναντι σε έναν Αρη που βρισκόταν… σε άλλο γήπεδο…

Ο ΠΑΣ κατάφερε μόλις στο 5’ να ανοίξει το σκορ με τον Σνάιντερ έπειτα από ωραία σέντρα του Σάλιακα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν στη συνέχεια την κατοχή, αλλά έδειχναν να μην ξέρουν τι να κάνουν την μπάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 35’ μετά από πάσα του Πίρσμαν στον Μιλιντσεάνου ο τελευταίος από κοντά πλάσαρε τον Κουέστα για το 0-2.

Νωρίς στο β’ μέρος ο ΠΑΣ κατάφερε με τον Περέα (ωραίο σκάψιμο της μπάλας έπειτα από πάσα του Πίρσμαν) να πετύχει και τρίτο γκολ στο 54’ και μετα έκανε… πάρτι. Στο 71′ με πέναλτι του Εραμούσπε (δόθηκε μέσω VAR για χέρι του Εντιαγέ) εγινε το 0-4 και η βραδιά έγινε εφιαλτιή για τους Θεσσαλονικείς. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 85′ ο Μορέιρα.

Ο Ισραηλινός ρέφερι Ρεϊνσχρέιμπερ “κιτρίνισε” τους Εραμούσπε, Ντομίνγκεθ, Καμαρά, Κάργα, Μαντσίνι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σάκιτς (46’ Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο, Εντιαγέ (82′ Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46’ Μαντσίνι), Γκάμα, Καμαρά (82′ Λόπεθ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81’ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (81’ Καραχάλιος), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι (81’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63’ Μορέιρα), Περέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter