ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Νίκη με Κόντε σε δύο δόσεις

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Νίκη με Κόντε σε δύο δόσεις
Με ηγέτη και σκόρερ τον Πέδρο Κόντε που σκόραρε και… το Σαββατο και την Κυριακή, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Κηφισιά 3-0 στο ματς που ξεκίνησε χθες (19/8), διακόπηκε στο ημίχρονο λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου και ολοκληρώθηκε σήμερα (20/8).
Οι γηπεδούχοι ομάδα ήταν καλύτεροι συνολικά και προγήθηκαν… χθες, με τον Πέδρο Κόντε με πέναλτι (31’). Σήμερα, η Κηφισιά ισοφάρισε στο 47’ αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε έστω και με καθυστέρηση αφού ο Τζήλος δεν είδε το φάουλ του Σάκιτς στον Τζίμα. Κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση και τελικά ακύρωσε το τέρμα.
Ο ΠΑΣ αντίθετα, στο 53’ με τον Κόντε και πάλι με εκτέλεση φάουλ έκανε και το 2-0 και ουδιαστικά τελείωσε τον αγώνα. Στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΣ αν κι επαιζε με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Καραχάλιος στο 82’), στο 98′ έκανε και το 3-0 με τον Γκάρο, μετά τη σέντρα του Παμλίδη.
Ο Τζήλος απέβαλε με δύο κίτρινες τον Καραχάλιο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης Κιάκος 6 (43’ λ. τρ. Τσαούσης) – Καραχάλιος, Ριένστρα (74’ Λιάσος), Τζίνο – Παμλίδης, Τζίμας (83’ Γκάρο), Κόντε (83’ Ροσέρο)
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον – Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ (88’ Ιπαλίμπο) – Ιπαλίμπο (46’ Νίνης), Σάκιτς, Αντούνες (83’ Πρίτσας) (99′ λ. τρ. Αντερέγκεν) – Αντερέγκεν (46’ Μπαρμπόσα Σάντος), Τεττέη, Οζέγκοβιτς
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter