ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ήττα με 0-1 για τον «Άγιαξ της Ηπείρου»

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ήττα με 0-1 για τον «Άγιαξ  της Ηπείρου»

Με 0-1 Ηττήθηκε ο ΠΑΣ από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η νίκη στη δύσκολη έδρα των Ζωσιμάδων χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην Τούμπα.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνας στους “Ζωσιμάδες” ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δήλωσε: “Ξεκινήσαμε καλά, το παιχνίδι φαινόταν ότι θα πάει στη δύναμη και όποιος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι κάπως δύσκολος. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πρόσωπα και τακτική για να μας αντιμετωπίσει, φάνηκε ότι μας υπολογίζει, έχει αλλάξει επίπεδο, θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, το γκολ μπήκε με περίεργο τρόπο, άλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις, το θέμα είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να δίνεις τα χέρια. Μας μένει μία πικρία από την ήττα. Στόχος μας είναι να είμαστε όλο και πιο κοντά στην πεντάδα.

Το πιο δύσκολο είναι ότι χάσαμε στην έδρα μας γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε ομάδες και πρόσωπα. Έχουμε ένα σταθερό πλάνο, με βάση αυτό προχωράμε, παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας κατά την άποψή μου, άσχετα με τη βαθμολογία. Είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Με άλλες ομάδες που παρουσιαστήκαμε το ίδιο δυνατοί κερδίσαμε.

Είναι μια δύσκολη απόκρουση, γιατί ήταν πλάτη ο αμυντικός μου αλλά μπήκε με αυτό τον τρόπο το γκολ, στην προπόνηση κάνουμε πολλά πράγματα αλλά πρέπει να κρατάμε το μηδέν πίσω και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μαχητικό, ειδικά στο γήπεδο που αγωνιζόμαστε. προσπαθούμε να δίνουμε το 100% και αν δεν κερδίζουμε να δίνουμε και το χέρι μας. Έχουμε αλλάξει επίπεδο απ’ το καλοκαίρι και όλα αυτά δείχνουν μια ομάδα με μέταλλο”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter