ΠΑΣΟΚ: Για «μεθοδευμένη αποπομπή» κάνει λόγο το περιβάλλον Καστανίδη

ΠΑΣΟΚ: Για «μεθοδευμένη αποπομπή» κάνει λόγο το περιβάλλον Καστανίδη

«Θύελλα» έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, ο οποίος είχε αντιταχθεί σθεναρά στα σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: «Θύελλα» στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση Ανδρουλάκη για έξωση Καστανίδη από τη Βουλή

Ο Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον Καστανίδη μόλις λίγα λεπτά πριν προβεί στις σχετικές ανακοίνωσεις, για τις προθέσεις του σχετικά με την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιβάλλον του βουλευτή. Παράλληλα, η εξήγηση από τη Χαριλάου Τρικούπη περί ενίσχυσης του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη μέσω της παρουσίας του Ανδρουλάκη δεν φαίνεται να πείθει τον Χάρη Καστανίδη. Μάλιστα, κύκλοι από το περιβάλλον του βουλευτή σχολιάζουν τις εν λόγω κινήσεις ως «μεθοδευμένη αποπομπή».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καστανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα δημοσίως για το θέμα, το οποίο ωστόσο έχει δημιουργήσει σάλο στις τάξεις του κόμματος. Ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, η πληροφορία περί δημόσιας τοποθέτησης του βουλευτή κινητοποίησε το ΠΑΣΟΚ που διέρρεε ότι δεν υφίσταται προσωπικό ζήτημα με τον Καστανίδη και πως η έδρα θα του δοθεί στις επόμενες εκλογές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter