ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για υποκλοπές: «Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για υποκλοπές: «Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων»

Σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης της ΝΔ για την προσπάθεια να μη δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα των κομμάτων στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές στη βουλή χρησιμοποιεί η Χαριλάου Τρικούπη. Κατηγορεί την κυβερνητική πλειοψηφία ότι από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας ακολούθησε τακτική συγκάλυψης και όχι διαλεύκανσης της υπόθεσης των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. « Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων. Σκοτάδι παντού!», σημειώνει.

Το απόγευμα της Παρασκευής (7.10.2022) το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Η επιχείρηση συγκάλυψης, που ξεδιπλώθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, είτε με την κοινοβουλευτική πρωτοτυπία να μην κληθούν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα και οι εταιρείες που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator είτε σφραγίζοντας με απόφαση Μητσοτάκη όλα τα στόματα επικαλούμενοι το απόρρητο αλά καρτ, δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη.

Ζητήθηκε ξεδιάντροπα από τα κόμματα να μην δημοσιοποιήσουν το πόρισμά τους, αλλά να το μεταβιβάσουν με πλήρη μυστικότητα στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής, έτσι ώστε να θαφτεί μια για πάντα.

Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων. Σκοτάδι παντού!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter