ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρώτος σε ψήφους ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στη νέα Κεντρική Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρώτος σε ψήφους ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στη νέα Κεντρική Επιτροπή

Στελέχη από τη γενιά των 35άρηδων-40άρηδων αναδείχθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Η τριάδα της κορυφής σηματοδοτεί μια σταυροδοσία -ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλικιακή ανανέωση αλλά και στην ενότητα, κατά τη Χαριλάου Τρικούπη. Πρώτος με διαφορά αναδείχθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με 2258 σταυρούς κατά την ψηφοφορία για τα νέα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε ο Μανώλης Ανδρουλάκης με 1436 και στην τρίτη ο Στέφανος Ξεκαλάκης με 1204 σταυρούς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο 35χρονος μηχανικός Ανδρέας Σπυρόπουλος αναμένεται να αναδειχθεί νέος Γραμματέας της ΚΠΕ-ύστερα από πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη- κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή, ο 31χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι ο απερχόμενος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ενώ ο 47χρονος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Στέφανος Ξεκαλάκης είναι πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, πριν από την συγκρότηση του ΚΙΝΑΛ.

Τις τρεις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μοιράζονται -αν και ο πρώτος σε ψήφους έχει συγκεντρώσει διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο- δυο στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο Στέφανος Ξεκαλάκης, και ένα στέλεχος που αναδείχθηκε επί ηγεσίας της Φώφης Γεννηματά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Η τελική σταυροδοσία οριστικοποιήθηκε στις 17.40 το απόγευμα της Δευτέρας (22.5.2022). Η ψηφοφορία διεξήχθη την τελευταία μέρα του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (20-22.5 2022). Η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Ακολουθεί ο πίνακας με τους σταυρούς που έλαβαν τα 464 στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που έθεσαν υποψηφιότητα για τις 301 θέσεις της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter