ΠΑΣΟΚ: Μίνι ανασχηματισμός στο επιτελείο Ανδρουλάκη
Επικεφαλής Επιτροπής Ψηφοδελτίων ο Πέτρος Λάμπρου.

Σε μίνι ανασχηματισμό στο επιτελείο του προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος παράλληλα επέλεξε ως επικεφαλής της Επιτροπής ψηφοδελτίων το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Λάμπρου.
Οι ανακατατάξεις επέρχονται καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε τροχιά συνεδρίου ενώ προετοιμάζεται και για εκλογικό αιφνιδιασμό από την κυβέρνηση.
Ο μηχανικός και επί χρόνια μέλος της Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Γιώργος Παπαβασιλείου αναλαμβάνει Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη. Η μέχρι πρότινος διευθύντρια του Γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη, Έλενα Αναστασίου αναλαμβάνει Γραμματέας του Δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού και της οικογένειας. Η Έλενα Αναστασίου είναι δικηγόρος, έχει διατελέσει μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνη του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Ας επισημανθεί ότι ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο οποίος ως μηχανικός έχει ασχοληθεί με θέματα χαρτογραφίας, κτηματολογίου, συγκοινωνιακών μελετών και GIS, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ΤΕΕ, υπήρξε επί τρεις θητείες Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας (1990-1993).
Την κρίσιμη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων αναλαμβάνει ένα έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οικονομολόγος Πέτρος Λάμπρου ο οποίος υπήρξε μέλος του ΠΑΚ με αντιστασιακή δράση και ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ο Πέτρος Λάμπρου έχει διετέλεσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 2004 καθώς και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.




















