Σοκ για το ΠΑΣΟΚ στα μυστικά γκάλοπ – Οι μετρήσεις μετά την πρόταση μομφής

Σοκ για το ΠΑΣΟΚ στα μυστικά γκάλοπ – Οι μετρήσεις μετά την πρόταση μομφής

Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Ανδρουλάκης είχε πολιτικό αποτέλεσμα. Προκάλεσε τις καρατομήσεις δύο υπουργών. Όμως, επιβεβαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι επρόκειτο για κίνηση απελπισίας καθώς κι ο ίδιος έβλεπε το καράβι να βυθίζεται.

Όπως μου διαμήνυσε δημοσκοπικό περιστέρι, απογοητευτικές είναι οι μετρήσεις των μυστικών γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του. Όλα δείχνουν, παρά την ομολογουμένως καλή εμφάνιση του στη Βουλή, ότι η κίνησή του να καταθέσει πρόταση μομφής όχι μόνο δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, αλλά τα αντίθετα.

Διαβάστε επίσης – Ανδρουλάκης: Τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο για τη «μονταζιέρα» στο έγκλημα των Τεμπών

Βελόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη μάχη της Βουλής. Ο μεν πρώτος δείχνει να φλερτάρει με την τρίτη θέση η δε Ζωή να ξεπερνά με άνεση το όριο για την Ευρωβουλή.

Σοκ για το ΠΑΣΟΚ λοιπόν που φαίνεται να στοιχίζεται στην τέταρτη θέση πίσω από την Ελληνική Λύση. Στα ενδιαφέροντα των κρυφών δημοσκοπήσεων τα εντυπωσιακά ποσοστά της Λατινοπούλου.

Κατά τα άλλα ο Μητσοτάκης εμφανίζεται ακλόνητος, ο Κασσελάκης πιάνει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ των δεύτερων εκλογών του 2023 και η Νέα Αριστερά με δυσκολία φτάνει το 2%.

Παλιός στο κουρμπέτι πολιτικός μου έλεγε ότι το πολιτικό μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Το δίπολο ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιαμφησβήτητο. Ίδωμεν..

Δ.ΠΑΠ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter