Πάσχα: Εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εκδρομείς την Αθήνα – Επί ποδός η Τροχαία

Πάσχα: Εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εκδρομείς την Αθήνα – Επί ποδός η Τροχαία
Στιγμιότυπο από τα διόδια της Ελευσίνας, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης 21 Απριλίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία καθώς συνεχίζεται σήμερα, Μ. Παρασκευή η έξοδος και των τελευταίων εκδρομέων.

Η κυκλοφορία τις πρωινές ώρες τόσο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όσο και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας εξελισσόταν ομαλά με μια σταθερή ροή, ωστόσο καθώς περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται και πάλι. Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα από το ύψος της Μαγούλας μέχρι και τα Μέγαρα στο ρεύμα προς την Κόρινθο. Μάλιστα το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στα διόδια της Ελευσίνας.

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Σταθερή είναι η κίνηση επίσης τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στα ΚΤΕΛ.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 32 για τον Αργοσαρωνικό, 13 από τη Ραφήνα και 9 από το Λαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 115.534 αυτοκίνητα (67.251 από την Αθηνών- Κορίνθου και 48.283 από την Αθηνών – Λαμίας).

Τη Μεγάλη Τετάρτη εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα συνολικά 77.114 οχήματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter