Πάσχα: Μέχρι ποια ώρα επιτρέπεται η μετακίνηση – Τι ισχύει με τα SMS

Πάσχα: Μέχρι ποια ώρα επιτρέπεται η μετακίνηση – Τι ισχύει με τα SMS

Μπορεί σήμερα ανήμερα του Πάσχα όλος ο κόσμος να ήταν πιο χαλαρός, να έψησε τον οβελία και άλλα εδέσματα από τις αυλές και τα πεζοδρόμια μέχρι και τις ταράτσες των πολυκατοικιών στα μεγάλα αστικά κέντρα και πολλές οικογένειες και φιλικές παρέες να μετακινήθηκαν για αυτό το σκοπό, ωστόσο οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ παραμονεύουν κατά την επιστροφή στο σπίτι.

Σήμερα λοιπόν να θυμίσουμε ότι η μετακίνηση γίνεται με την υποχρεωτική αποστολή SMS με τον κωδικό 6, ενώ σε ό,τι αφορά το ωράριο κυκλοφορίας επιτρέπεται η μετακίνηση έως τις 22:00.

Από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, οπότε επαναλειτουργούν τα καταστήματα εστίασης, για τη μετακίνηση προς αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.

Από τις 3 Μαΐου επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης η χρήση υπαίθριων και μόνο χώρων, υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και μόνο για καθήμενους. Δεν επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.

Από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα, το πέρας κυκλοφορίας καθορίζεται στις 23:00.

Τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μέχρι τις 23:00.

Έτσι, από αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, η απαγόρευση κυκλοφορίας ορίζεται από τις 23:00 έως τις 05:00.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter