Πάσχα στο Creta Palace της Grecotel

Πάσχα στο Creta Palace της Grecotel

Μια επιλογή πραγματικό τοπόσημo παραδοσιακών γεύσεων στο οποίο παράλληλα το παιδί αισθάνεται βασιλιάς. Μέρη που με τη σφραγίδα των ανθρώπων τους, αποπνέουν πολυτέλεια και ζωντανεύουν με απαράμιλλο σέρβις τη μίξη άνεσης και οικειότητας. Φιλέματα που περιλαμβάνουν σπάνιες τοπικές γεύσεις αλλά και νηστίσιμα κρητικά καλούδια. Υπάρχει τέτοιου είδους πασχαλινός προορισμός;

Αν φέτος το Πάσχα θέλετε να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω η Κρήτη, το Ρέθυμνο και ειδικότερα το Creta Palace της Grecotel είναι η κατάλληλη απάντηση.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα ακολουθήσετε τον Επιτάφιο μέσα στις γειτονιές των bungalows, θα ακούσετε το «δεύτε λάβετε φως» στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου και το Πάσχα θα σύρετε το χορό σε ένα αξέχαστο γνήσιο Κρητικό γλέντι!

Επίσης μεταξύ άλλων θα βρείτε ένα ολόκληρο χωριό με καφενείο, εκκλησία, παραδοσιακό ρακάδικο και μαγαζιά! Θα φιλευτείτε σπάνια μερτόρακη με αγγιναροσαλάτα, σκορδουλάκους και νηστίσιμα κρητικά καλούδια.

Κι αν εσείς είστε… βασιλιάδες στο κρητικό παλάτι της Grecotel, τα παιδιά σας είναι πριγκιπόπουλα! Γιατί υπάρχουν μοναδικά προγράμματα στην πιο μαγευτική Grecoland!

Αν λοιπόν θέλετε να απολαύστε το παραδοσιακό Πάσχα στην Κρήτη και στο Creta Palace, εκμεταλλευτείτε την προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με τα εορταστικά γεύματα σε δίκλινο δωμάτιο, για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών.

Η προσφορά περιλαμβάνει: πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, νηστίσιμο δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο Μ. Σαββάτου, πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι, δωρεάν διαμονή, διατροφή και δραστηριότητες των παιδιών.

Τα παιδιά έως 12 ετών μένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους, με διατροφή στον πλούσιο παιδικό μπουφέ της Grecoland (11:00-17:00), στην Tasty Corner του κεντρικού εστιατορίου (12:30-14:00) και στα εορταστικά γεύματα που περιλαμβάνονται στα πακέτα.

Παράλληλα, προβλέπονται δραστηριότητες στην Grecoland για παιχνίδι και περιπέτεια, πασχαλινά καλλιτεχνικά εργαστήρια, πασχαλινά καλάθια, βάψιμο αυγών, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παιδικός κινηματογράφος, ομαδικά παιχνίδια, χορός, τραγούδι στην απίθανη Family Disco.

Μια ακόμα επιλογή από την οικογένεια πάλι της Grecotel είναι το Plaza Beach House το οποίο είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα στην άκρη της πόλης του Ρεθύμνου! Περιλαμβάνεται πρωινό με πανδαισία επιλογών από American-style μπουφέ μέχρι exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις. Τα παιδιά έως 12 ετών απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών τους, παιδικά γεύματα και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην ξεχωριστή περίπτωση του ξενοδοχείου Plaza Beach House μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 15% έκπτωση από την 4η διανυκτέρευση και άνω.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter