Πασχάλης Τσαρούχας για αγωγή Κιμούλη: Είναι εκφοβισμός, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα… (video)

Πασχάλης Τσαρούχας για αγωγή Κιμούλη: Είναι εκφοβισμός, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα… (video)

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Κιμούλης ζήτησε αποζημίωση πάνω από 1 εκατομμύριο από τον ΣΕΗ αλλά και από τους ηθοποιούς Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ως πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω σε καμία προσπάθεια εκφοβισμού. Επίσης, υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί, γιατί τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες με σεβασμό και διακριτικότητα.

Όλη η ανακοίνωση

«Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των κοριτσιών που υποστήριξαν δημόσια ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου στο οποίο εγώ δεν μετέχω. Εγώ θεωρώ ότι αυτονόητα όταν βγαίνουν πέντε άνθρωποι και λένε ότι έχω πρόβλημα με αυτόν τον ηθοποιό πρέπει να εκκινήσει διαδικασία. Θεώρησε ότι προσβάλει το Σωματείο ένας μέλος του να κατηγορείται από τόσους ανθρώπους και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Το πειθαρχικό απαλλάσσει κι όλας, δεν μοιράζει ποινές. Όλες οι κοπέλες που μίλησαν δημόσια, έχουν έρθει και έχουν καταθέσει. Υπάρχουν και τα πρακτικά τα οποία έχει παραλάβει ο μηνυτής μας. Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να ανοίξει το θέμα για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Από τη στιγμή που ήρθε το θέμα στο Πειθαρχικό ήμουν υποχρεωμένος να τις καλέσω να καταθέσουν όπως τον ίδιο. Να τον ενημερώσω για το είπαν και να απαντήσει. Θεωρώ ότι είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού αυτό. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Εμείς θα συνεδριάσουμε κανονικά.

Θα αποφασίσουμε τι θα προτείνουμε στη Γενική Συνέλευση. Εκκρεμεί η τελευταία συνεδρίαση στην οποία έχει κληθεί. Αντί να τοποθετηθεί για τις καταθέσεις των κοριτσιών προτίμησε να μας στείλει αγωγές. Κάποιες κοπέλες τις καλέσαμε πάλι για να καταθέσουν πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες. Η ψυχολογική και η λεκτική βία δεν είναι βία; Εμείς δεν είμαστε κακουργιοδικείο, είμαστε Σωματείο. Οι αποφάσεις μας ξεκινούν και τελειώνουν στο πλαίσιο του Σωματείου.

Ο Πασχάλης Τσαρόυχας τόνισε: «Δεν ανησυχώ γιατί έχει τόσο σωστά και τυπικά τηρηθεί η διαδικασία και σε όσα ζητήματα βάζει στην αγωγή του ο κ. Κιμούλης υπάρχει απαντήσεις και αποδείξεις. Δεν έχει νόημα να λες σε κάποιον κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει. Εγώ δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Εμείς βρεθήκαμε σε μια θέση η οποία πρώτα και πέρα από όλους και όλα ήταν δυσάρεστο για εμάς. Προς τιμήν μας μείναμε και το υπηρετήσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και εντιμότητα και με ισχυρό αίσθημα δικαίου. Δεν θέλαμε να αδικήσουμε κανένα. Δεν κοινοποιήσαμε ονόματα και πράγματα ούτε τραβήξαμε καμία υπόθεση από τα μαλλιά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter